So Slime Készítő Szett

Készítsd el saját csillogós slime ragacsaidat, hiszen olyan egyszerű! Ezzel a mókagyár készlettel az egyedi slime-ok percek alatt elkészülnek, legyen az fémesen csillogó, neon vagy akár pasztell színű. Csak öntsd össze a port, a csillámokat, a konfettit és adj hozzá vizet, keverd össze, és kész is a tökéletes slime! Még meglepi figurákat is rakhatsz bele, a végeredmény elképesztő! Otthon is egyszerűen elkészíthető! Biztonságos összetétel, alga alapú, természetes zseléből.

Chart

Mielőtt belekezdenénk, had mondjak egy-két mondatot róla azok számára, akiknek ez nem teljesen tiszta, hogy mi is a waros szett. A waros szett, az nem ugyanaz, mint egy kasz elleni szett.. a waros szett védelemmel van ellátva, amely minden kaszt ellen egyaránt véd, ha jól meg van csinálva! Na de lássuk mit is tartalmaz ez a szett! Első sorba mindenki kedvencével kezdenék a fegyverrel! A fegyvereket jól meg kell nézni, mert általában a pvp szerereken külön szörnyek elleni hatást ad, illetve félemberek ellenit, ami kelleni fog nekünk. Mit kell optolni egy kardba? Ha tartalmaz külön optokat, értelem szerűen félemberek ellenit keressünk. Ha tartalmaz átlag és készség kárt, kaszthoz igazítsuk azt. Ha nem tartalmaz félemberek elleni erőt azt is kell rakni bele, viszont ha tartalmaz alapból, akkor nem tudunk rakni bele hiába pörgetjük. Mentális harcos: (Kétkezes fegyver) Félemberek elleni erő +10%(Ha lehet az adott kardba optolni) Erő +12 Kritikus csapás +10% Átható csapás +10% Varázssebesség 20% Testi harcos: (Egykezes fegyver) Félemberek elleni erő +10% Erő +12 Kritikus csapás +10% Átható csapás +10% Varázssebesség20% BM surának: Félemberek elleni erő +10% Inteligencia +12 Varázssebesség +20% Kritikus csapás +10% Mérgezés esély +10% WP sura: Átlag is lehet, de készség is!

Félemberek elleni erő +10% Inteligencia +? % (Szerverfüggő, mennyi a max) Varázssebesség +? % (Szerverfüggő, mennyi a max) Kritikus csapás +10% Tőr ninja: Ha van, akkor Átlag kár! Félemberek elleni +10% Ügyesség +12 Mérgezés esély +10% Átható csapás +10% Kritikus csapás +10% Íjász ninja: Ha van, akkor Készség kár! Félemberek elleni +10% Ügyesség +12 Átható csapás +10% Kritikus csapás +10% Varázssebesség +20% Sámánoknak: (Ugyan az) Értelem szerűen mind két ágnak készség kárral rendelkező fegyver, ha van az adott tárgyba! Félemberek elleni +10% Iteligencia +12 Varázssebesség +20 Átható csapás +10% Kritikus csapás +10% Mit kell optolni a vértbe? Itt egyaránt minden kasztnak ugyan úgy kell optolni, hiszen kell a védelem. Kard ellenállás +15% Kétkezes ellenállás +15% Nyíl ellenállás +15% Harang ellenállás +15% Tőr ellenállás 15% Ha olyan szerveren vagytok ahol 1 vértből lehet többet húzni, akkor nagyon figyeljetek oda, hogy áthúzás előtt mit ad + alap optnak! Ha tartalmat mágia ellenállást a vért, de áthúzással félemberek ellenit ad, akkor nem éri meg áthúzni!

Mit kell optolni cipőbe? Kard ellenállás +15% Kétkezes ellenállás +15% Nyíl ellenállás +15% Harang ellenállás +15% Tőr ellenállás 15% Általában Quilin cipő a legjobb, bár sok variációt lehet összehozni, viszont ez a javasolt! Mit kell optolni siakba? Mágia ellenállás +15% Félemberek elleni erő +10% TP regenerálódás +30% MP regenerálódás +30% Mérgezés esély +10% Mit kell optolni nyakláncba? Mit kell optolni fülbevalóba? Itt egyaránt minden kasztnak ugyan úgy kell optolni, hiszen kell a védelem. Mit kell optolni karkötőbe? Félemberek elleni erő +10% Mágia ellenállás +15% Átható csapás +10% Veszteség a Tp-ből eltűnik 10% Mp rablás 10% Ha nem mennyei könny karkötőt csinálsz, akkor Kritikus csapás +10% legyen Mp rablás helyett!! Mit kell optolni pajzsba? A pajzsok időigényesek, mivel nem 1, hanem 4 pajzsot kell csinálni a 61-es kasztok elleni pajzsokból! Ne feledd, mind a 4-nek ugyan olyannak kell lennie optba! Erő +12 (Sura és Sámánnak Inteligencia, a Ninjáknak pedig Ügyesség kell ide) Ájulás immunitás.

EBBŐL SLIME LESZ?! | SLIME KÉSZÍTŐ VERSENY KINGÁVAL! | HÓ vs CSILLOGÓS SLIME - video dailymotion

Közelharci támadás visszaverése +15% Közelharci támadás kivédése +15% Félemberek elleni erő +10% 6-7 optok Most, hogy az 1-5 optokat átbeszéltük, térjünk kicsit át a 6-7 optra! A 6. és 7. optnak védelemnek kell lennie, de nem akárhogy! Minden optból 4-4-et kell rakni, a példa a következő: Kard Sura ellenállás, ninja ellenállás Vért Sisak Pajzs (mind a 4 be így) Fülbevaló Sámán ellenállás, harcos ellenállás Nyaklánc Karkötő Cipő Ennyi lenne igazából a waros szett elkészítése! Köszönöm hogy elolvastad, ha tetszett nyomj egy like-ot és oszd meg, hogy másnak is segíthessek az optolásban! Frissítve: 2017. 07. 08.

  1. Jonatán kalandjai - Árnyvadászok
  2. So slime készítő szett instructions
  3. Hidratáló száraz bőrre
  4. Ladányi jancsó abel
  5. Pokémon 1 évad 6 rész
  6. So slime készítő szett 2017

Ettõl a vonaltól 3 m-re található a szaggatott szabaddobási vonal, amelynek minden pontja a kaputól 9, a kapuelõtérvonaltól 3 méterre van felfestve. A kaputól 7 méterre található a büntetõdobás vonala. Ez párhuzamos a gólvonallal. A kapus-határvonal egy 15 cm hosszú, a kapu elõtt 4 méterrel van. A középvonal a pályát két egyenlõ területû térfélre osztja, a két oldalvonal felezõpontjának összekötésével. Játékidõ Egy felnõtt mérkõzés rendes játékideje 2×30 perc, 10 perc szünettel. A fiatalabb korosztályú csapatok rövidebb meccseket vívnak: 8-12 év: 2×20 perc, 12-16 év: 2×25 perc. Bizonyos esetekben, például kupameccseken, a mérkõzés nem végzõdhet döntetlenre, a meccsnek az egyik fél gyõzelmével, és a másik vereségével kell végzõdnie. Ilyenkor ha a rendes játékidõ után mégis döntetlenre állnának a csapatok, akkor öt perc szünetet követõen 2×5 perc hosszabbítás következik, egy perces félidei szünettel. Ha ezután is döntetlen az állás, akkor öt perc szünetet követõen újabb 2×5 perces ráadás következik, ugyanúgy egy perces szünettel a félidõben.