Horoszkóp Május 2019

Megtapasztalhatod a mai napon a vonzás törvényét, mert amire gondolsz, az pillanatok alatt megtörténik. Ha párkapcsolatban élsz, kitalálhatod társad gondolatát is. A munkában, megélhetésben érhetsz el olyan eredményt, amelyre vágyakozol. Ha állásinterjúra készülsz, nem kell izgulnod, mert te lehetsz a befutó. Ha vásárolsz, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

Napi horoszkóp - május 5

  • Horoszkóp május 2012 relatif
  • Horoszkóp 2019 május 15
  • Horoszkóp 2019. május 26. | Nők Lapja
  • Horoszkóp 2019. május 18. | Nők Lapja
  • Ibc tartály méretei
  • Heti horoszkóp 2019. május 27-június 2.: Parázs vitákkal búcsúzik a május | nlc
horoszkóp december

Kos – májusi horoszkóp Kos jegyűként a munkában, megélhetésben érhetsz el májusban nagyobb sikereket. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, ennek most kellene hangot adni, mert ez irányú terveidet, elképzeléseidet valóra válthatod. Ha külfölddel kapcsolatos terveid vannak, nagyon meg kell nézned, mire adsz ki pénzt, mert hajlamossá válhatsz a túlzásokra, vagy a figyelmetlenséged miatt érhet veszteség. Bika – májusi horoszkóp Bika jegyűként májusban még az is megeshet, hogy minden szem rád szegeződik, mindenki rád figyel. Ezért nagyon vigyázz a mondandódra, mert olyasmi is kicsúszhat a szádon, amit később megbánhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Akár te, akár valaki a környezetedben tanulmányokat folytat, fantasztikus eredményt érhettek el. A házasságokban, régi párkapcsolatokban mindent meg tudtok most beszélni egymással. Ikrek – májusi horoszkóp Ikrek jegyűként májusban a munkában, megélhetésben érhetsz el nagyobb sikereket. De az is lehet, az életedben egymást érhetik azok az események, amelyek miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magadat.

Közzétéve: 2018. 10. 23. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ez a cikk 619 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Idén is egyedi formát ölt a különleges szisztémával íródott szerelmi horoszkópom, - párban élőknek és magányosoknak egyaránt. Tudd meg már most, mi vár rád 2019-ben érzelmek terén. Merre forog a szerencsekerék? Továbblépsz? Változtatsz? Maradsz?

horoszkóp május 2014 edition

Májusi horoszkóp: Szerencsét és szerelmet hoz a május a csillagjegyeknek | nlc

Olyan találkozásban is részed lehet, amely nagy hatással lesz rád, és amely miatt elégedettnek érezheted magadat. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet májusban.

Ezen a napon nagyon aktív vagy, alig bírsz túltengő energiáiddal. Egy utazást tervezel? Akkor biztos, hogy nagyon jól fogod érezni magad, indulj mielőbb, annál tovább tart! Hétvégi tipp: készíts egy jó kis időbeosztást, és az alapján tervezd meg minden percedet. Így könnyebben átlátod majd a különféle helyzeteket is. HALAK Halak horoszkóp a mai napra - május 5., szombat (február 19 - március 20. ) Ezen a napon legfőképpen a pénzügyekkel leszel elfoglalva, bár szerencsésebb lenne, ha inkább pihennél. Fogd kézen a párod, vagy egy közeli barátod, és tegyetek egy kellemes sétát, egy sütizéssel megtoldva. Hétvégi tipp: semmit se ígérgess felelőtlenül. Mindenképpen gondold előtte végig, hogy teljesíteni tudod-e az adott dolgot, és ha a legkisebb esély is meg van arra, hogy nem, inkább ne folyj bele.

Amint észre veszed a gyerekes viselkedést, gyorsan helyre tudod tenni az egészet. A hét közepén óvatosan fogalmazz! Arra kell ügyelned, nehogy elárulj egy titkot olyannak, akinek nem lenne szabad, máskülönben te kerülsz kínos helyzetbe. A hétvégi igazán szép fényszögek arra hajlamosítanak, hogy szépítsd az otthonodat. A föld dominancia a kertben a leghatékonyabb társad. Heti horoszkóp: HALAK Szabályosan összezavarodhatsz hétfőn, csütörtökön és pénteken, amikor egyszerre beszélnek hozzád. Igaz, hogy lesznek nehéz fényszögek az égen, de nem akar senki bántani téged. A bolygók jelen állása szerint csupán arról van szó, hogy a közeledben mindenkinek közlési kényszere van. A Merkúr, a kommunikáció bolygója azt javasolja, adj hangot a nem tetszésednek, vagy nyisd ki a szád, és kérj segítséget! Péntektől békés konstellációk békés napokat hoznak. Három napon át három szuper fényszög helyreállítja a harmóniát.

Skorpió – májusi horoszkóp Skorpió jegyűként ebben a hónapban a párkapcsolat állhat figyelmed a középpontjában. A házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb erőfeszítéseket tehet, hogy a kapcsolatotokban minden a legnagyobb rendben haladjon. A szerelmi viszonyokban olyan változás következhet be, amely nagyon is a kedvedre való lehet. De most összejöhetsz olyan valakivel, akivel akár össze is kötheted az életed. Nyilas – májusi horoszkóp Nyilas jegyűként, ha az elmúlt időszakban nehezebb helyzet jött létre, amelyet talán nem tudtál kezelni, most minden megváltozik. Talán azért tudod megemészteni a korábban történteket, mert sokat beszélgethetsz olyan emberrel, aki a téged foglalkoztató témában járatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre. A munkában olyan esemény történhet, amely pozitív hatással lesz a jövődre. Különleges lehetőségek várnak májusban a csillagjegyekre (iStock) Bak – májusi horoszkóp Bak jegyűként, ha még nem vagy szerelmes, májusban könnyen megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik.

mai horoszkóp