Peugeot 308 Gyári Olaj

  1. Review
  2. Olajzabáló 1.4 VTi? - Autónavigátor.hu
  3. Reviews

A szabvány megköveteli a jobb hidegfolyási tulajdonságokat az olaj hidrodinamikai súrlódásának csökkentése és az üzemanyag-takarékosság elérése érdekében különösen az olaj hideg állapotában. A hideg áramlási tulajdonságokkal kapcsolatos extra követelmény kiváló olajáramlást tesz lehetővé az indításkor, gyorsabb olajnyomást, gyorsabb fordulatszám felvételt és gyorsabb üzemi hőmérséklet elérését eredményez. Ez az alacsony viszkozitású kenőanyag lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás csökkentését, és ezáltal csökkenti az üvegházhatású gázok (CO2) kibocsátását. 2008-ban megjelent minősítés. HTHS > 3, 5 mPa. s. Közepes hamutartalmú motorolaj. Diesel és benzinmotorokhoz (kivéve VTI, THP, FAP). Alapvető viszkozitás 5W-40, ACEA A3/B4 vagy ACEA A5/B5 specifikációval és egyéb kiegészítő PSA motorolaj tesztekkel. 1998 előtt gyártott aztókkal kompatibilis minősítés. ACEA A2 / B2 specifikációval 2008-ban megjelent minősítés. Közepes hamutartalom. Diesel és benzinmotorokhoz(kivéve VTI, THP, FAP). Alapvető viszkozitás 10W-40, ACEA A3/B3 specifikációval és kiegészítő PSA motorolaj tesztekkel.

Review

A fizetendő ár megegyezik a költségbecsléssel készített árkalkulációval. Nincs meglepetés, a tarifát Ön előre kiszámolhatja. NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK A PEUGEOT szakemberei elvégzik a szükséges javításokat és minden egyes műveletet elmagyaráznak Önnnek. Ezzel is bizonyítva, hogy a PEUGEOT márkaszerviz hálózat szakemberei szakmai alapossággal és odafigyeléssel végzik munkájukat. MINŐSÉGET KÉPVISELÜNK Amikor Ön úgy dönt, hogy a PEUGEOT márkaszerviz hálózatra bízza gépjárművét, számtalan előnyhöz jut. A fixdíjcsomagok versenyképes, pénztárcabarát áron elérhetők, a beavakozásokat pedig jól képzett műszaki szakemberek végzik autóján.

Olajzabáló 1.4 VTi? - Autónavigátor.hu

A gyári alkatrészeket szigorúan meghatározott minőségű és összetételű anyagokból gyártják. Eredeti gyári alkatrész választásával Ön a megbízhatóságra, tartósságra és a biztonságra szavaz. A gyári alkatrészek az optimális minőséget garantálják PEUGEOT-jához. FIXDÍJCSOMAGOK 3 ÉVNÉL IDŐSEBB JÁRMŰVEKHEZ A fixdíjcsomag ajánlatok között talál olyan speciális, 3 évnél idősebb gépjárművekhez összeállított szervizcsomagot, mely alacsonyabb ár mellett is garantálja Önnnek a PEUGEOT műszaki szakértelmét. Ezek a díjcsomagok olyan EUROREPAR alkatrészeket tartalmaznak, melyeket a PEUGEOT mérnökei vizsgáltak be és hagytak jóvá. A teljes Peugeot márkaszerviz hálózat 1 év garanciát biztosít rájuk (alkatrészre és a beépítésre is). A 3+ fixdíjcsomagok magukban foglalják a munkadíjat, az alkatrészt és a garanciát is. Minden egy árban, kellemetlen pluszköltségek nélkül, kifejezetten az Ön 3 évnél idősebb Peugeot gépjárművéhez ajánlva. VÁLLALÁSUNK MINDEN EGY ÁRBAN A PEUGEOT fixdíjcsomagok magukban foglalják a munkadíjat és az 1 év garanciával biztosított alkatrészeket is.

Olcsóbb de normális minőség pl. Wolf officialtech 5W30 C2. A lényeg, hogy mindenképpen teljesen szintetikus 5W30 menjen az autóba, lehetőleg pedig egy ACEA C2-es, minősítés legyen rajta. Igyekezzen rendszeresen ránézni a nívóra, hogy hol tart olajoldalon, ha olaj nélkül fut az autó, abból hamar nagy kár lehet! Lehet, hogy ezért a tanácsért lesz, aki "megkövez", de én 100. 000 km-nél még nem szívesen nyúlnék a motorhoz. Üdv, Motorolajdoktor Kérdéseiteket várjuk a címre! A Motorolajdoktor a Szakál-Metál webáruházat ajánlja!

Reviews

2008-ban megjelent minősítés. A B71 2290 egy alacsony SAPS (alacsony hamútartalmú) motorolaj, amelyet dízel részecskeszűrővel és Euro 5 kibocsátási normákkal rendelkező motorokhoz terveztek. Általános előírások: ACEA C2 vagy C3, további PSA tesztekkel. A 2009 előtt gyártott Peugeot, Citroen gépjárművek esetében dízelrészecske szűrővel szerelt dízel motorok esetében ACEA C2 szabvánnyal rendlkező motorolajat, a dízelrészecske szűrővel nem szerelt dízel motorok és a benzin motorok esetében ACEA A3/B4 szabvánnyal rendelkező motorolajat kell használni. PSA (Peugeot és Citroen) váltó és hajtómű olajok: PSA B71 2330 API GL-4 szintű specifikációval és SAE 75W-80 viszkozitással rendelkező hajtómű olaj. Differenciálműbekben is használható PSA 9730 A8 Speciális hajtóműolaj a Citroen C1 és Peugeot 107 típusokban található C550 váltókba. PSA B71 2315 Speciális API Group III bázisolajból előállított API GL-4 minősítéssel és SAE 75W-80 viszkozitással rendelkező hajtóműolaj.

OLAJCSERE A fixdíjcsomag tartalma: Olajcsere 05W40 olaj Eredeti gyári olajszűrőbetét Olajleeresztő csavar-tömítés Munkadíj 1 év garancia Számolja ki az olajcsere várható költségét online kalkulátorunk segítségével: Az olajszűrő és az olajleeresztő csavar-tömítés cseréjéhez eredeti gyári alkatrészt használunk. Kizárólag magánszemélyek számára fenntartott, Más ajánlattal, akcióval, kedvezménnyel nem összevonható ajánlat. Végeztessen rendszeresen olajcserét. Mindig olyan kenőolajat válasszon, mely a PEUGEOT által felállított normakövetelményeknek megfelel. Csak ez garantálja a motor és a katalizátorrendszer hosszútávú, megbízható működését. A PEUGEOT az európai normáknál szigorúbb kenőanyag normákat ír elő. Ez a követelmény rendkívül magas szintű karbantatást biztosít, így meghosszabbítja a gépjármű élettartamát. EREDETI PEUGEOT GYÁRI ALKATRÉSZEK Az eredeti gyári alkatrészeket ugyanazon minőségellenőrzési követelményeknek vetik alá, mint a gépjármű gyártásakor beépített alkatrészeket (normák, tesztek).

  • Peugeot 308 gyári olaj d
  • Peugeot 308 gyári olaj 2016
  • Peugeot olajcsere fixdíjcsomag
  • Zene letöltés 2017
  • Töltött kelt tésztás csigák felsodorva és megtekerve - Blikk
  • Garnier bb alapozó cream
  • Polycarbonate test készítés download
  • Kávézó széll kálmán tér
  • Peugeot 308 gyári olaj 2017
peugeot 308 gyári olaj 2