Rádió 1 Balázsék Podcast — Balázsék Véget Vetettek A Vajnás Pletykáknak. | Olkt.Net

2 MHz 36. Villány 100. 9 MHz Catégorie: Comedy 2662 - 1 - 20200625 6 óra Thu, 25 Jun 2020 2661 - 2 - Nyitnak a mozik Thu, 25 Jun 2020 2660 - 3 - "Elavult hozzáállású" filmek Thu, 25 Jun 2020 2659 - 4 - Magyar férjet keres Cicciolina Thu, 25 Jun 2020 2658 - 5 - Ki vagyok én játék Thu, 25 Jun 2020 Afficher plus d'épisodes Plus de podcasts de comedy Plus de podcasts internationaux de comedy Autres podcasts de Rádió 1

Balázsék | Media1

balazsek Sebestyén Balázsék újra a stúdióból indították a napot: a visszatérés még őket ismerve is szürreálisra sikerült – fotók Sebestyén Balázs kisfia über cuki – Az, hogy a rádiós közben Metallicát játszik gitáron, már csak hab a tortán – videó Megszólalt a koronavírus-járványról Sebestyén Balázs: "Nem akarunk pánikot kelteni és mi sem pánikolunk" – videó Koronavírus-járvány: Balázsék ma otthonról rádióztak – videó Sebestyén Balázs: nem vagyunk barátok Janival és Ferivel Megbüntette Balázsékat a médiatanács, ezért! Őrület: élő adásban tesztelték Sebestyén Balázsék, tudnak-e ízlelni a heréikkel – videó Élő adásban árult el titkot a férjéről Tatár Csilla Sebestyén Balázs megszólalt Jáksó László kemény kritikája után, üzent a hallgatóinak is Vitray Tamás válásán viccelődtek élő adásban Sebestyén Balázsék Vajon mit művel Vadon Jani ebben a bevásárlóközpontban?

Ha már unod a zenét, hallgass podcastokat! - WMN

A sorozat szerzője: Balázsék, akit a Player FM és a Player FM-közösség fedezett fel. A szerzői jogok tulajdonosa a kiadó, nem a Player FM, és a hangfájlt a kiadó osztja meg közvetlenül a saját szerveréről. A frissítések nyomonkövetéséhez koppints a Feliratkozás gombra, vagy másold be a feed URL-t egy másik podcast-appra. People love us! User reviews "Imádom az offline funkciót" "Ez a legjobb módja a podcast feliratkozások kezelésének. És egy színtén nagyszerű módja az új podcastok felfedezésének. " Balázsék ➕ Feliratkozás ➕ Feliratkoz ✔ Feliratkozva Megosztás Mind megjelölése nem lejátszottként Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora minden hétköznap 6:00-10:00-ig a Rádió 1-en. e-mail: SMS/tel. /Viber:+36203111111 Frekvenciáink: 1. Budapest 96. 4 MHz 2. Debrecen 95. 0 MHz 3. Szeged 87. 9 MHz 4. Miskolc 96. 3 MHz 5. Pécs 90. 6 MHz 6. Győr 103. 1 MHz 7. Nyíregyháza 91. 1 MHz 8. Székesfehérvár 94. 5 MHz 9. Szombathely 97. 7 MHz 10. Szolnok 90. 4 MHz 11. Tatabánya 96. 7 MHz 12.

Directory

Kovászos uborka: miért jó, ha gyakran fogyasztjuk?

  • Rádió 1 balázsék podcast science
  • Wellness hotel gyula vélemények du
  • Hírek ma origo tv
  • Rádió 1 balazsek podcast
  • Rádió 1 balázsék podcast 4
  • Rádió 1 balázsék podcast site

De a tévék sem hagyják ki a lehetőséget, a Sport 1 csatorna is készít ilyeneket. Ahhoz, hogy podcastokat hallgassunk, csak egy tablet, okostelefon vagy számítógép kell, illetve praktikusan egy program, amivel feliratkozhatunk az egyes csatornákra. Az Iphone-t használók esetében ez az iTunes praktikusan, androidos és windowsos telefont használóknak érdemes lehet kísérletezni, hogy melyik program szimpatikus számukra. Ha már megvan a program, akkor csak azt kell eldönteni, mit is akarunk hallgatni, kiket kövessünk be, és beállítani, hogy on- vagy offline hallgassuk meg. Kiket érdekes követni? Mivel nem ismerjük az ízlésedet, ezért nehéz erre válaszolni. A kamasz fiam VR-os srácokat hallgat rendszeresen, anyám a Klubrádiót nyomatja, Szőcs kollegina pedig a Morning show -val indítja a napot. Az iTunes mérése alapján jelenleg az első helyen a Class FM van, amely csak online elérhető, majd őket követi a Rádió1. Harmadik helyre pedig Balázsék futottak be. Oké, ezek jól ismert nevek és csatornák, de ott van a negyedik helyen a Keleten-Nyugaton podcast, mely az NBA témáját vesézi ki.